Είμαι ένας φοιτητής Ηλεκτρονικής και ασχολούμαι με τα κυκλώματα αυτοματισμών, τα οποία μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα. Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε μικροκυκλώματα με απλές αλλά χρήσιμες λειτουργίες. Μπορείτε παραδείγματος χάριν να βρείτε έναν συναγερμό που λειτουργεί με δέσμη λέιζερ ή ένα φωτοκύκλωμα που θα κάνει τα φώτα του σπιτιού σας να ανάβουν αυτομάτως όταν το φως πέφτει. Οτιδήποτε βρίσκεται στην ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί από μένα εντελώς χειροποίητα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η δουλειά είναι πρόχειρη και άρα μη αξιόπιστη. Μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας μαζί μου για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε, ενώ μπορούμε να συζητήσουμε την τιμή, καθώς και να σας κάνω μία επίδειξη της κατασκευής που επιθυμείτε να αγοράσετε. Το μέρος παραλαβής θα κανονίζεται μέσω τηλεφώνου. ΤΗΛ:

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΔΕΣΜΗ ΛΕΙΖΕΡ (ΒΙΝΤΕΟ)

(ΠΩΛΕΙΤΑΙ 10 € )
Η παρακάτω κατασκευή τροφοδοτείται με τάση DC 9V και είναι ένα κύκλωμα συναγερμού, φυσικά η τροφοδοσία της συσκευής μπορεί να γίνει και με μετασχηματιστή έτσι ώστε να μην καταναλώνουμε συνεχώς μπαταρίες  .
Όσο η δέσμη λέιζερ στοχεύει πάνω στην φωτοαντίσταση η συσκευή μας δεν βγάζει ήχο , μόλις η δέσμη λέιζερ διακοπή τότε η συσκευή μας βγάζει ήχο και μας ειδοποιεί με πιο απλά λόγια πως κάποιος πέρασε . Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί παραδείγματος χάρη στο κατάστημα μας , έτσι ώστε να μας ειδοποιήσει πως κάποιος μπήκε μέσα ή κάλλιστα μπορεί να τοποθετηθεί  και στο σπίτι μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου